Terrasje doen op de Eiermarkt…

Dat de Eiermarkt de place to be is voor het jong geweld, en vooral in het weekend tot in de vroege uurtjes druk bezocht wordt is algemeen geweten. Dat je er overdag en ’s avonds leuke terrassen vindt heb ik toevallig enkele keren na elkaar ondervonden. Het Hof van Rembrandt is er één van.  Je kan er gerust enkele uren slijten op het terras die ook nog eens verwarmd is. Het zicht op voorbijslenterende toeristen, gehaaste stadsgenoten of scholieren krijg je er gratis bij. De drankkaart is er uitgebreid met verschillende bieren op vat en een mooie keuze aan trappisten.

Na of tijdens het uitproberen van de bierkaart kan het verstandig zijn om iets hartigs te nuttigen. Je kan er een pakje friet bestellen of een croque monsieur zoals wij gisteren deden. Twee grote exemplaren met twee soorten kaas en een sneetje ham en een fris slaatje (€11) of een omelet met frietjes (€13). Je vindt er ook verschillende pasta’s, salades en andere eenvoudige gerechten.

De bediening is er joviaal en heel vriendelijk, hier wordt niet met tegenzin gewerkt. Een reden te meer om er je eens te installeren. Vooral op een mooie zonnige dag krijg je zowaar een vakantiegevoel in eigen stad!

 

Het Hof van Rembrandt

Eiermarkt 10

8000 Brugge

050 33 74 50

altijd open van 11u

2 responses to “Terrasje doen op de Eiermarkt…

  1. Inderdaad een zeer leuk terras, en op de eerste verdieping kan je ook zeer gezellig eten,er is zelfs een afzonderlijke ruimte als je met een groep vrienden samen iets wil eten die echt leuk is met banken.Zeer vriendelijke en vlotte bediening!

  2. Zeer vriendelijke en vlotte bediening, lekker fris getapt pintje en verzorgt bordje Serranohesp !! Voor herhaling vatbaar als we Brugge zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.