27B flat, een nieuwe jazz en bluesbar in de stad!

Nadat Koets 27B en El Rincon er niet in slaagden om te overleven in dit mooie maar ietwat verborgen pand in de Katelijnestraat is er nu een jazz en bluesbar van start gegaan. 27B flat verwijst niet alleen naar het huisnummer maar ook naar de toonaard waar veel jazz nummers in geschreven worden. Binnen is het veel gezelliger geworden dan dat het er vroeger was. Door de verlichting wat aan te passen en enkele zeteltjes te plaatsen is er een leuke en gezellige atmosfeer gecreëerd. Er is een podium met vleugelpiano en een professionele geluidsinstallatie. Groepen die hier willen optreden hebben er vrij spel. Toen wij er die avond zaten was er zelfs iemand van een groep die spontaan enkele nummers begon te spelen.

Op de kaart verschillende bieren en sinds deze week zou je er ook iets moeten kunnen eten, wij kregen tijdens de avond spontaan een proevertje pasta die ons wel beviel, net als het bordje ham die we bestelden.

FullSizeRender

IMG_4335

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via hun Facebookpagina kan je volgen wanneer er optredens gepland zijn. Al zijn er waarschijnlijk ook wel spontane optredens zoals wij ze meemaakten. Het is alleszins een leuke plaats om je te laten onderdompelen in een jazzsfeer. Hopelijk wordt dit een gevestigde waarde in Brugge, wij zijn alvast fan!

 

27B Flat

Katelijnestraat 27B

8000 Brugge

0475 97 88 95

Gesloten op dinsdag

One response to “27B flat, een nieuwe jazz en bluesbar in de stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.