Koffie in The Garage!

Aan het Graaf Visartpark opende vorige week een nieuwe koffiebar. In de garage van een woning (vandaar de naam The Garage) met zicht op het park kan je er tijdens het weekend terecht voor een verse kop koffie klaargemaakt door een barista.De poorten van de garage gaan open op vrijdag, zaterdag en zondag, telkens vanaf 8 tot 17u. De Brugse achter de koffietoog heeft enkele jaren in Australië gewoond en gewerkt en was er onder de indruk van de heersende koffiecultuur. Ze leerde er het vak en eenmaal terug in België was de keuze voor de pop up vlug gemaakt.

Binnen is er niet zo veel plaats en het is allemaal no nonsens ingericht maar de koffie is er lekker. Op een groot krijtbord staan alle specialiteiten vermeld. Er zijn ook enkele zoetigheden te krijgen zoals een brownie. En er zijn croques voor wie mat meer honger heeft. Heb je geen zin in koffie, dan zijn er ook frisdranken en bier.

 

The Garage

Keizer Karelstraat 5

8000 Brugge

Open op vrijdag, zaterdag en zondag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.