Geef ons heden ons Dagelijks Brood

Een lekker adresje om eens te gaan ontbijten of te lunchen is het Dagelijks Brood in de Philipstockstraat. Je kan een ontbijtmandje met verschillende soorten brood nemen en dan appart naar je stemming van de dag, zalm (heel lekker en mooi gepresenteerd), kaas, ham of een eitje bijbestellen. Vooral de notenfluit is super!

Je zit er aan de grote gastentafel samen met andere mensen die iets komen eten en ondertussen een krantje lezen of aan één van de kleinere tafeltjes. De fruitsalade wordt vers bereid en is het excuus om een copieuze maaltijd te beeïndigen. Of doe zoals wij en maak er een brunch van…

Dit eetadresje  maakt deel uit van de keten le pain quotidien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.