Koffie met veel melk

Deze middag zijn we met pak en zak binnengevallen in café au lait in de Noordzandstraat. Het is een tea room waar je over de middag snacks kan verkrijgen, er is ook elke middag een dagschotel te verkrijgen. Deze middag was het wortelsoep en een slaatje van scampi met notenvinaigrette.

Wij kozen voor een spaghetti bolognaise en spaghetti carbonara. De bolognaisesaus kwam uit een potje waar nog wat extra vlees was aan toegevoegd. De carbonara was met ham in plaats van met spekblokjes. Het was in feite meer spaghetti met ham en kaassaus. Voor €21 hadden we gegeten en gedronken en dat was het dan ook.

 Het is een vrij grote zaak met een binnenkoer waar je in de zon kan zitten. In de namiddag kan je er teracht voor wafels, pannekoeken en ijs en er stond in de koeltoog gebak. Het is een zaak in een winkelstraat en trekt dan ook veel toeristen. We komen misschien nog wel eens langs voor een koffie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.