Tante Marie in Brugge…

Tante Marie, alom gekend in Damme heeft onlangs op de Vismarkt in Brugge een tweede tearoom geopend.

Strategisch gelegen, juist naast restaurant De Visscherie, gekend voor zijn (prijzige) visgerechten, is het er heerlijk toeven voor een lekker stukje patisserie of een heerlijke lunch. Er is een terras en vandaar kan je de activiteiten op de vismarkt goed gadeslaan. Het is nog maar net open, beetje weinig publiciteit er rond, tijd om er zelf eens langs te gaan voor een lekker ontbijt, iets wat we in Damme nog niet uitgetest hebben. Weer een adresje er bij in Brugge, zeker een aanwinst als ze het niveau in Damme halen. We zetten ons bezoek zeker online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.