Wulloks, krabbepoten en gebakken visjes…

Een klein viswinkeltje langs de Koning Leopold II laan in Brugge (Kristus Koning) heeft hele lekkere wulloks. Je rijdt er zo voorbij als je het niet kent, maar het is de moeite waar om er eens te stoppen als je zin hebt in krabbepoten of garnalen. De wulken zijn altijd heel lekker en vers gekookt. Je vindt er ook een kleine selectie verse vis en lekker gebakken visjes. Het winkeltje wordt uitgebaat door een man alleen en hij verpakt alles nog op de oude manier, zo wikkelt hij de vis in krantenpapier, hij heeft er een hele stapel van liggen…

Gerookte zalm en heilbot zijn er ook te vinden, op maandag is hij gesloten, dinsdag is dus de dag om langs te gaan. Wees er vroeg bij voor de garnaaltjes want soms zijn ze in de namiddag al uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.