Quatre mains, leuk lunchadresje

Wanneer de pain quotidien en de belegde boterham volzitten, dan is Quatre Mains in de Philip Stockstraat een leuk lunchadresje om tijdens het weekend eens te stoppen.
Er is een gemoedelijke sfeer, leuk om te zitten, vooral over de middag. De kaart geeft een aantal tapas die je in een kleine of grote portie kan bestellen. Daarnaast zijn er ook gewoon voor- en hoofdgerechten en een aantal maaltijdsalades. Ik nam een van die laatste, een thaise salade met gamba’s. Filip nam de gegrilde st-jacobsvruchten. Het was wel even wachten op ons eten (toch een ruim half uur), maar de schotels die we geserveerd kregen waren mooi gedresseerd en heel lekker bereid. De Thaise salade was een mix van een koud slaatje met een warm wokslaatje en 3 gamba’s. Als hoofdgerecht had ik er hier misschien wel 5 verwacht, maar op zich wel ok. Ook de st-jacobsvruchten met risotto en verse spinazie was wat weinig, maar ook hier perfect gebakken en lekker.

Als lunchadres ook een heel goede ligging, vlakbij de winkels en de markt. We betaalden voor onze gerechten, 2 aperitieven en 2 glaasjes wijn wel om en bij de 50 euro. Op zich dus wel niet goedkoop, maar al bij al een verzorgd en leuk adresje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.