In de zon op ’t Terrastje

Nu het mooie weer er aan komt is het zeker eens de moeite om op een mooie avond een tussenstop te doen in ’t Terrastje, op het einde van de Langerei, aan de Carmersbrug. Het is een kleine bruine kroeg die uitgebaat wordt door een Nederlands echtpaar. De openingsuren zijn onregelmatig, op het terras hangt een bordje met uitleg maar het komt er op neer dat ze ten allen tijde open of gesloten kunnen zijn.

Binnen is er een gemoedelijke sfeer en je kan er ook een snack eten of gewoon een bordje ham vragen voor bij je drankje. Regelmatig zijn er ook live jazz optredens en dan is het dringen om een plaatsje te bemachtigen.

Buiten op het terras is het dan een stuk rustiger al mag je je dan niet storen aan de langsrijdende auto’s en bussen. Een leuk adres in een leuke buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.