Authentieke keuken bij Slabbinck***

De vader van Filip heeft jaren lang een beenhouwerij gehad in Zeebrugge. Zo nu en dan keert hij nog een keertje terug. Deze keer mochten we hem vergezellen voor een etentje bij Slabbinck, een restaurant dat een gevestigde waarde is in Zeebrugge. Ze zijn verhuisd en zitten nu langs het Tijdok in de Tijdokstraat.
Je gaat er niet naartoe voor de verfijnde keuken, maar wel voor visgerechten. Wij kozen voor het menu met oa een half kreeftje op een bedje van sla, duo van tong en griet met seizoensgroentjes. Een authentieke keuken, zo waar je vroeger op zondagmiddag naartoe trok en je pas om 17u terug buiten kwam.
De bediening is vriendelijk en correct, in een familiale sfeer. De kok zelf bracht het dessert aan tafel. Een plateau met allemaal kleine porties chocomousse, ijs, taartjes. Een beetje een buffet, waar je zelf kiest wat je nam. Leuk gepresenteerd.
De gemiddelde leeftijd van de bezoekers ligt iets hoger, het geheel straalt wat oubolligheid wel uit, maar prijs/kwaliteit is dit restaurant zeker ok en je proeft heerlijk verse vis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.