Winterse sfeeravonden in het Arentshof

Al een paar jaar op rij organiseert de stad Brugge de winterse sfeeravonden. Ze gaan iedere keer door in het Arentshof of op het plein voor het Gruuthusemuseum. De voorstellingen gaan door op maandag en woensdag en zijn iedere keer een mix van muziek en/of straattheater. Daarbij komt nog eens dat de locaties romantisch verlicht zijn met fakkels en kaarsen. Afhankelijk van het weer en de optredende groep is er veel of weinig publiek, maar de sfeer is telkens weer gezellig en intiem.

Op 22 december wordt de reeks afgesloten met een concert van Raymond van het Groenewoud, een uniek concert in een unieke omgeving, Raymond treedt immers op op een hoogte van 10m op de toren van de OLV-kerk! Hopelijk valt het weer mee want dit mag je niet missen…

Profiteer er van om op een vrije avond één van deze concerten mee te maken gevolgd door een wandeling door het nachtelijke Brugge…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.