La Bodega in Maastricht, lekkere tapas

Tijdens een weekendje in Maastricht hebben we op de middag iets gegeten in La Bodega, een tapasbar in een zijstraat van het Vrijthof, pal in het centrum. Je kan er binnen of buiten zitten en dan heb je uitzicht op de autovrije straat en de vele voorbijgangers op zoek naar de koop van de eeuw. Alles wordt klaargemaakt in een mini open keuken aan de bar en er is een ruime keuze tussen warme, koude en vegetarische tapas. Wij kozen voor rolletjes van Seranoham met groene asperges op de plancha gebakken, een portie oude manchegokaas (heel lekker), spiesjes van ossehaas en gamba’s a la plancha.

Alle gerechtjes waren verzorgd en heel lekker van smaak. De zaak zat vol maar de bediening gebeurde toch vlot en vriendelijk. Samen met twee glazen rode wijn betaalden we nog geen €40 voor een lekkere lunch en dat was mooi meegenomen…

One response to “La Bodega in Maastricht, lekkere tapas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.