Lunch bij Hungry Henrietta***

Vrijdag waren we een dagje in Antwerpen en hadden we voor de middag gereserveerd bij Hungry Henrietta, een leuk restaurant, niet ver van de Groenplaats. Je kan er ’s middags en ’s avonds terecht voor een lekkere maaltijd.

Hungry Henrietta is rustig gelegen en geeft uit op een pleintje, bij mooi weer kan je ook op terras eten, zoals wij. Het interieur is hoofdzakelijk zwart zonder donker of zwaar over te komen, er zijn langs drie zijden ramen tot op de grond, het straalt tijdloze klasse uit.

De kaart bestaat uit een aantal voor- en hoofdgerechten en salades. De voorgerechten kan je met een supplement ook als hoofdgerecht verkrijgen. Er is iedere dag ook een lunch (€15).

Wij kozen voor de carpaccio van gegrild rundsvlees en de salade met scampi’s. Mooi verzorgde borden,  dunne sneetjes rundsvlees en een mooi slaatje met rucola enerzijds en scampi’s, in de lengte doorgesneden en een fris slaatje anderzijds. We kregen er nog een kommetje sla en gebakken aardappeltjes bij.

We aten ook nog een perfecte dame blanche met echte chocoladesaus en een dessertje met peer en een bolletje chocoladesorbet, fris en lekker! Voor dit alles betaalden we samen met de aperitief €78 en dat was het zeker waard.

De dames die instaan voor de bediening zijn zeer gedreven en vriendelijk, je wordt er echt op je wenken bedient. Hungry Henrietta is waarschijnlijk een van de betere adressen van Antwerpen, en perfect voor een lunch tijdens je stadsbezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.