Een spaghetti in café Du gaz

Sinds jaar en dag een café daar op de hoek van de Scheepsdalelaan en de Leopold II laan maar nu nog niet zo lang terug open met nieuwe eigenaars. Het terras is een publiekstrekker, letterlijk en figuurlijk, je hebt er zon tot een stuk in de avond.

Het is in de eerste plaats een café natuurlijk maar ze hebben er ook een beperkte kaart voor de kleine honger. Je kan er terecht voor garnaal- en kaaskroketten, spaghetti, omeletten of gewoon een paar hapjes voor bij je drankje.

Wij dronken een Brugse Zot van ’t vat met een bordje Seranoham. Lekker van smaak en een ruime portie (€7) maar wel een beetje dik gesneden. Na ons biertje aten we ook nog een spaghetti (€10), ook hier een ruime portie met veel vlees. Tabasco ontbrak wel op tafel, we dronken er nog een glas lekkere rode wijn bij.

Het interieur is zo goed als ongewijzigd en dat hoefde ook niet, de bakstenen muren zijn mooi belicht en geven een gezellige sfeer, de bediening is ook uitstekend en zeer vriendelijk. Leuk om het weekend in te zetten of om af te spreken met vrienden, op maandag zijn ze dicht.

5 responses to “Een spaghetti in café Du gaz

 1. Gisterenavond een lasagne en pasta Du Gaz gegeten. Mmm, lekker en helemaal niet duur. Eveneens bordje Seranoham gevraagd. Lekker maar inderdaad iets te dik (6 euro ipv 7 euro).

  Ons zien ze daar zeker terug!

 2. Gisteren toevallig ontdekt. Mooie zaak met vriendelijke uitbaters. Prijs kwaliteit heel tevreden. Lekker en verzorgde gerechtjes.
  Niet rolstoeltoegankelijk maar uitbater zeer behulpzaam. Kom er zeker nog eens terug, maar dan op het mooie toegankelijke terras.
  Tevreden klant.

 3. Gisteren middag een glaasje gaan drinken met het vooruitzicht daar te gaan eten met een groep, maar voor dat we een tweede glas wilden bestellen kwam de dienster vragen of we nog wat wilden drinken, wij vonden dat zo raar zonder dat we iemand riepen, we zaden dan maar nee en onze glazen werden gewoon weg genomen, dus hadden we de kuis om …… weg te gaan we zijn dan maar elders gaan eten. zulke dingen doet men niet de glazen weg nemen.

 4. Al jaar en dag vaste klant bij Café Du Gaz en heb alleen maar lof voor de uitbaters. Prachtig terras, gezellig interieur en lekker eten. Gewone, simpele en eerlijke keuken. Van klassiekers zoals stoverij tot seizoensgebonden suggesties als asperges en wild. In de zomer een absolute aanrader door hun ruim en zuidelijk gelegen terras. Zon tot de late uurtjes en altijd gratis (!) parking in de buurt. Voor mensen die het zich ontzien om parking te zoeken in het centrum van Brugge de ideale plaats om eentje te drinken!

  Groetjes,
  een vaste en vooral tevreden klant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.