Kookeet, zeker doen!

Gisterenavond en vanmiddag naar kookeet geweest, een culinair festival op de markt van Brugge. 28 restaurants uit Brugge hebben er elk hun kraampje en serveren er een gerecht, waarmee ze hun kunnen demonstreren. Je betaalt meestal 6 euro per bordje, sommige zijn ook maar 3 euro, enkel De Karmeliet vraagt 9 euro voor hun konijneschouder met ganzenlever.

 Het start om 11u en eindigt om 21u. Gisterenavond zorgde een DJ voor lounge muziek, leuk sfeertje. Ook vanmiddag een gezellige drukte. Mocht je vanavond of morgen nog willen ernaartoe gaan, zeker doen! Het is de ideale manier om nieuwe restos te leren kennen en te proeven. Toppers voor mij waren alvast chez Olivier, tete pressee, de jonkman, traiteur geers, aneth en manuscript. Onovertroffen is het Alice in wonderland dessert van de chocolate line, chocolade en paddestoelen, super origineel en heerlijk. Door Dominique Persoone himself in de stikstof gedompeld. Echt subliem. Voor wie nog twijfelt, zeker afkomen naar de markt van Brugge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.