Een nieuwe koffiebar in Brugge: Li O Lait

Vandaag hebben we een lekkere koffie gedronken in de nieuwe koffiebar van Li Vandamme, Li O Lait in de Dweersstraat. Gevestigd in een oud herenhuis kan je er elke dag, behalve op zondag en maandag terecht voor ontbijt, lunch, koffie of thee.  Eenmaal binnen kan je plaatsnemen in een van de vintage zeteltjes of aan een tafel. Er is een ruime keuze tussen verschillende Italiaanse koffiespecialiteiten en thee geslecteerd door een heuse theesommelier.

Bestellen doe je zelf aan de bar waarna de koffie door de barista met zorg wordt klaargemaakt. Wij dronken elk een cappuccino en waanden ons terstond in Italië.

Op de kaart staan verder ook nog enkele ontbijtformules en er is een beperkte lunchkaart met oa quiche.

Li o Lait heeft een goeie ligging en een leuk interieur met oud behangpapier aan de muur, koffie die klaargemaakt wordt zoals het hoort, kranten om in te kijken, een ideale stop dus…

3 responses to “Een nieuwe koffiebar in Brugge: Li O Lait

  1. Mooie gezellige koffie bar. Vriendelijk bediening. Koffie verkeerd en koffie verkeerd met witte chocolade heel lekker, alleen jammer dat ze niet warm genoeg waren, daardoor niet supper lekker. Jammer. Met vg

  2. Per toeval zijn we hier terechtgekomen op een zaterdagnamiddag. Er was nog voldoende plaats en gezellig plaatsgenomen in de kleine veranda/binnentuin. Na een tijdje wachten werd het ons duidelijk dat we dienden aan de bar zelf te bestellen (misschien een tip om dit op de kaart te vermelden). De zelfgemaakte ice-tea was lekker en fris en de bagels met tapa’s waren superlekker en vers. Dit allemaal voor een schappelijke prijs in Brugge. De zeteltjes mochten wel wat netter zijn maar al bij al een goed lunch/tearoomadresje. Hier komen we zeker terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.