Ginger Bread, goedkoop ontbijten!

In de Sint Amandstraat en het gelijknamige pleintje vind je tal van plekken waar je iets kan eten en drinken, recht evenredig daarmee zijn er ook een aantal zaken waar je soms maar één keer komt. Ginger Bread behoort niet tot deze categorie, wij ontbeten er met smaak en de prijs viel mee! Ginger Bread breit een beetje verder op  hun voorgangers, vroeger was hier immers Bien Soigné, toen we er indertijd gingen eten waren de prijzen ook erg schappelijk.

Op de kaart verschillende formules, de prijzen schommelen tussen de zes en twintig euro. Annemieke ging de gezonde toer op, haar ontbijt bestond uit verse fruitsla, graantjes en bio yoghurt, ik koos voor het “Brugge ontbijt” met kaas, ham en drie broodjes, Annemieke dronk thee, ik een warme chocolademelk. Alles was verzorgd en van goede kwaliteit, de chocolademelk vers gemaakt.

Moeder en dochter staan in voor een vriendelijke bediening en ’s middags kan je er een slaatje of een huisgemaakte quiche eten. We betaalden ongeveer €8 voor het Brugge ontbijt en €9 voor het healthy ontbijt.

Op donderdag zijn ze gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.