Shop & Play in de Ezelstraat en Sint Jakobsstraat

Nadat ze vorig jaar voor de eeste keer een “braderie new style” uittestten, gaan de handelaars op hetzelfde elan door met een tweede editie van het Shop & Play event. Kinderen kunnen de hele dag door hun zintuigen prikkelen door deel te nemen aan workshops, er is kinderanimatie en enkele nieuwe winkels in de straat worden in de spotlights geplaatst.

Onder meer bij Kok au Vin leren de kinderen fruitbeignets met een chocoladedipsaus maken. Inschrijven vooraf is net zoals voor andere workshops verplicht.

Goûts et Couleurs, schoenen Chris Vos en Kwalito zijn nieuwkomers in de straat. Kwalito is een oude bekende, enkele jaren geleden hadden ze er nog een superette. Nu zijn ze dus terug met een kleinere winkel die zich focust op artisanale produkten.

Een leuk initiatief die het hele gezin probeert te bereiken, ideaal om misschien een nieuwe winkel te ontdekken of te herontdekken. Zo is Chocolatier Spegelaere de moeite om langs te gaan, niet alleen om de kaaspraline te proeven maar ook voor de jarenlange traditie in het ambachtelijk produceren van pralines en chocolade.

Osteria 45 is trouwens ideaal voor een lunch!

Shop & Play

Ezelstraat en Sint Jakobsstraat

13 en 14 september, tussen 10 en 18u doorlopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.