Baristro Le Staff** voor een maaltijd zonder franjes

Recht tegenover V-market in de Sint Pieterszuidstraat vind je Le Staff. Een no nonsens restaurant die enkel tijdens de week open is. Er is zowel voor- als achteraan een terras en ook een speeltuintje. Veel mensen die er in de buurt werken of wonen komen er op de middag lunchen. Die lunch is aantrekkelijk geprijsd, €10,50 voor een hoofdschotel. Omdat de mosselen enkel ’s avonds geserveerd worden of op reservatie ’s middags doken we in de kaart om daar onze gading te vinden. Er is voor elk wat wils te vinden. Toastjes met préparé of met gerookte zalm voor bij de aperitief, croque monsieurs, spaghetti of biefstuk, een halve kip, kaas en garnaalkroketten.

Marieke koos de garnaalkroketten, Annemieke de kipfilet en ik de americain natuur. Veel gasten komen er voorde dagschotel, deze middag was het niet anders.

Onze borden kwamen vrij vlot, de americain was reeds bereid met ajuinsnippers er bovenop, kappertjes zaten in een glaasje apart. Er was een slaatje aan de zijkant van het bord en frietjes kwamen in een potje op tafel. Marieke kreeg drie garnaalkroketten die lekker van smaak waren, eveneens een slaatje en frietjes. Annemieke kreeg een kipfilet die nogal overvloedig in een rijke saus met spekjes geserveerd werd, zij kreeg een potje met kroketten.

Alles was lekker zonder meer. In Le Staff eet men rijkelijk voor een lage prijs. Voor ons drie betaalden we, samen met twee Brugse Zotten en een cola, net iets meer dan €50. Waar vind je dat nog… Verwacht geen hoogvliegers maar een lekkere schotel zoals ze vroeger in veel gezinnen werden klaargemaakt. Ideaal om vlug over de middag iets te eten.

 

Le Staff

Sint Pieterszuidstraat 51

8000 Brugge

050/31.35.41

3 responses to “Baristro Le Staff** voor een maaltijd zonder franjes

  1. Twee maal tevergeefs geprobeerd in de namiddag rond vier uur misschien niet goed genoeg gekeken ?

  2. Jammer dat zo’n etablissement ertussen staat of vermeld wordt. Vreemde eend in de bijt. Is totaal niet nieuw en zeker geen aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.