De Twijfelaar***, ongetwijfeld…

Op een zondagmiddag iets kleins gaan eten is niet altijd een makkelijke opdracht. Voor de meesten is dit de uitgelezen dag om net iets uitgebreider te lunchen. Wij liepen ons lijstje af en kwamen op De Twijfelaar uit, in de Eekhoutstraat. Iets meer dan een jaar geleden overgenomen door een jong koppel. Wat ons bij het binnenkomen meteen opviel was het warme welkom van de dame des huizes. We kregen een tafeltje aan het raam in het gedeelte van het restaurant dat in een ver verleden nog een knopenwinkel was geweest.

Op de kaart staan niet zo veel gerechten maar er is voldoende keuze en er zijn ook altijd suggesties. Bij ons aperitief, twee gin tonics, kregen we een drietal hapjes waaronder een lekker groentesoepje en een tijgergarnaal met zoetzure saus, mooi gepresenteerd in kleine kommetjes.

Annemieke koos voor de Oosterse wok met kip, ik voor de hamburger met frietjes. De porties waren royaal, de hamburger kwam met een slaatje en frietjes apart geserveerd samen met verse mayonaise. De wrap in de kom hoefde niet echt, liever wat meer groentjes. De vele stukjes malse kip en de grote stukken kroepoek zorgden er voor dat je zeker geen honger meer had nadien.

FullSizeRender

Mijn hamburger was er eentje voor de betere carnivoor, lekker van smaak alleen jammer van het sneetje industriële cheddar kaas.

IMG_3091

 

 

We sloten af met een koffie en betaalden de rekening van ongeveer €70. Wie het wat economischer wil, kan tijdens de week én op zaterdag lunchen, twee gerechtjes voor €15.

De Twijfelaar is een sympathieke bistro met een correcte en zeer vriendelijke bediening. De gerechten zijn klaargemaakt met goeie en verse producten waarmee de uitbaters de Bruggelingen proberen te verleiden. In de zomer is er een zonneterras achteraan. De vele kunstwerken in het restaurant zorgen meteen voor een gespreksonderwerp bij stille momenten…

Een leuk adresje om nog eens terug te gaan.

 

De Twijfelaar

Eekhoutstraat 24

8000 Brugge

050/34 15 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.