Marco Polo Noodles***, vers en lekker

In de Katelijnestraat opende een tijdje geleden een noodle bar. Dat hadden we nog niet in Brugge en een aangename variant op de vele frietzaken die tegenwoordig als paddestoelen uit de grond schieten. Marco Polo is de naam, verwijzend naar de ontdekkingsreiziger die China en Mongolië bezocht. Twee Chinese dames staan er achter grote pruttelende potten en bedienen je met veel plezier.  De keuken met groot fornuis is het kloppende hart van de bar. Op de kaart vind je verschillende soepen, met vlees, garnalen, kip, vegetarisch,… Wij kozen voor de vlees en kipvariant en bestelden in afwachting nog enkele spring rolls en sojaboontjes. Vooral de sojabonen vielen op door hun volle smaak.

IMG_3210

De kommen waarin de soepen geserveerd worden zijn groot, je krijgt dus een zeer ruime portie die als een volwaardige maaltijd mag worden gezien. De smaak is zeer lekker, alles wordt werkelijk vers gemaakt en ook het soepvlees had een zeer lekkere smaak.

IMG_3209

 

Door de soepen samen te stellen op het moment ze geserveerd worden heb je ook geen platgekookte brij maar lekkere knapperige groentjes en perfect gekookte noodles. Op de kaart staan nog verschillende salades en nog enkele andere bijgerechten. De bediening is rudimentair maar vriendelijk.

Reken ongeveer €10 per soep, niet zo goedkoop maar je krijgt wel een zeer ruime portie en je hebt gezond gegeten! Marco Polo is een leuke nieuwkomer! Je kan de soepen ook meenemen.

Marco Polo

Katelijnestraat 29

8000 Brugge

0476/45 33 05

Gesloten op woensdag

 

One response to “Marco Polo Noodles***, vers en lekker

  1. Superadresje! Gezonde en smaakvolle maaltijdsoepen voor een eerlijke prijs. Bruggelingen krijgen korting alsook korting met de Qustomer kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.