Zushi***, lekker en vers

Nog niet zo lang geleden opende Zushi in de Dweersstraat. Na Knokke is Brugge dus hun tweede vestiging. In tegenstelling tot Knokke kan je in Brugge enkel terecht voor take-away. We gingen er een combo halen voor twee personen en waren zeer tevreden.  De menukaart is traditioneel zeer uitgebreid en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dan is een combo een goeie oplossing. Je krijgt een mooi overzicht en kan van alles wat proeven. Zo kan je misschien bij een volgende bestelling een specifiekere keuze maken.

Wanneer je binnenkomt zie je de Oosterse chefs druk bezig met het bereiden van de sushi  er is ook een kleine koeltoog waar enkele pakketjes liggen die je direkt kan meenemen. Je kan daar wachten terwijl ze je bestelling klaarmaken of ondertussen een wandelingetje maken.

De combo’s kan je bestellen tot vier personen maar de porties zijn zeer ruim. Wij bestelden er eentje van twee personen (€55,80) en daarvoor krijg je 48 stuks sushi, sashime, rolls, enz. We konden er gerust met drie van eten. Over de versheid en de kwaliteit niets dan lof. In de verpakking zat ook wasabi, sojasaus en stokjes.

image

 

Ik ging gewoon langs om te bestellen en moest maar een tiental minuutjes wachten, op drukkere dagen kan het waarschijnlijk wel wat langer duren. Ze garanderen een wachttijd van maximum een uur op de piekmomenten.

Een gezond, hipper maar duurder alternatief voor pizza of pitta natuurlijk.

Zushi is behalve op dinsdag elke dag op van 11:30 tot 21:30

 

Zushi

Dweersstraat 3

8000 Brugge

050/968000

One response to “Zushi***, lekker en vers

  1. Gisteren een Large city combo 20 € gaan afhalen.Heel lekker en het smaakte naar nog.Goed voor een kleine lunch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.