Charlie’s Chips**** and pink flamingo’s

Geef toe, op tijd en stond kan een lekker frietje wel smaken. Een jaar geleden opende langs de Hauwerstraat Charlie’s Chips, een frituur waar je naast afhalen ook ter plaatse je kleintje met mayonaise kan opeten. Het frisse interieur is rijkelijk versierd met roze flamingo’s. De dame achter de toog zorgt voor een vlotte bediening.  Op de schermen boven de toog vind je de klassiekers terug maar wij bestellen er graag de Charlie’s burger (€7). Niet zo’n exemplaar dat in de friteuse wordt gebakken maar op de plaat en rijkelijk belegd met onder meer een spiegelei. Het snoepje dat je er bij krijgt in de vorm van een burger is een leuke attentie. De frietjes zijn lekker gebakken, krokant van buiten, zacht van binnen. Met het mini zoutvat kan je zelf zout toevoegen naar keuze.

Je kan er ook stoofvlees en vol au vent verkrijgen.

Charlie’s chips is ondertussen onze vaste doodzonde geworden, we zijn ook maar mensen 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellen via Deliveroo kan ook.

Charlie’s chips is behalve op dinsdag alle dagen open, tijdens de schoolvakantie’s enkel ’s avonds open.

Charlie’s Chips

Hauwerstraat 17

8000 Brugge

0498 57 40 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.